За нашите сапуни “Красива”

“Ателие Красива е мястото, където творим натурални сапуни! Без да сме очаквали, превърнахме нашето “хоби” в призвание!

“Хоби” е в скоби, понеже през 2014 година започнахме да изработваме натурални сапуни заради атопичният дерматит на малкото ни дете… тогава бяхме притеснени, сега сме вдъхновени!

Всеки ден получаваме нови прекрасни отзиви от нашите доволни клиенти и това ни дава криле, за да полетим и създадем поредният невероятен продукт!  Ето и част от тях, които споделихте на фейсбук страницата ни, още преди да направим нашият сайт:

Постепенно, заедно със сапуните, започнахме да изработваме и свещи от пчелен восък, билкова козметика и Стартови крафт комплекти, с които да ви вдъхновим да създадете СВОИ РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ продукти! Много от тях станаха част от програмата “Еразъм+”, други бяха част от тийм билдинг събития, но най-голямата част от тях станаха вдъхновение на Вас – нашите клиенти!

И не на последно място – променихме изцяло начина си на живот и си припомнихме, че Красотата не се купува – тя се Създава <3

За нас първото условие за красива и здрава кожа е чистата и хидратирана кожа. Затова и нашите сапуни съдържат добре подбрани чисти и 100 % органични съставки! Те се грижат всяка една кожа да бъде чиста, но и хидратирана, така че да засияе в пълният си блясък! Ние не използваме нищо друго освен даровете от природата – билки, хума, глина, мед, кафе, базови и етерични масла, които превръщаме в уникални и полезни подаръци за всеки!

Ако ви е интересно да прочетете още за нашето “пътуване” през годините, можете да посетите секцията “блог

Бъдете здрави и красиви!

Подпис: Ателие Красива”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top