Добре дошли в My Naturals!

 

Едно семейство – една цел

Ние сме семейство, което се е сблъсквало с атопичен дерматит, кожни проблеми и алергични реакции – точно както и много други хора по света.
След като виждахме, че продуктите, които купуваме, помагат само за прикриване на проблема, но не и за разрешаването му, ние решихме да опитаме да създадем свои продукти, базирани изцяло на природни компоненти.
Постепенно започнахме да учим, преминавахме обучение след обучение, купувахме книга след книга и минавахме всички изпити, които ни бяха необходими, за да попълваме знанията си.
Със създаването на първият ни продукт през 2014 година – сапуна “Боров катран”, положихме началото на нашият път към натуралната козметика. Тогава мислехме, че ще си правим само такъв сапун и той ще бъде само за лично ползване. Не, не бяхме прави!

Разбрахме, че много наши познати имат нужда от такъв сапун и че той наистина им действа много добре. И така – изпратихме първите проби в лабораторията, от където ни върнаха положителен резултат: да, сапунът ни с боров катран излезе много успешен!
След сертифицирането му решихме да продължим нашият път в света на натуралните сапуни и създадохме още 3 вида сапун… малко по-късно – още 4 вида… а след това и цяла серия продукти за грижа за кожата.
И така малката компания „Натурални сапуни Красива“ стана част от My Naturals – продуктите, които сами можете да си направите!

Не спирайте да творите, защото ние вярваме, че това ще ви направи щастливи, ще се чувствате пълноценни и заредени с енергия. Ние вярваме, че вие можете!

Защо да използвате нашите продукти?

Направено с любов

Всеки един наш продукт е направен с любов, внимание и индивидуален подход.

Изцяло натурални

Нашите продукти са изцяло натурални, с грижа за природата.

Внимание към детайла

Ние изработваме продуктите си в малки количества, за да сме сигурни, че са винаги точно такива, каквито очаквате да бъдат – 100 % качество – от суровината до крайния продукт!

Най-високо качество

Ние сме перфекционисти и гарантираме за високото качество на всеки един наш продукт във всеки един момент!

Натурални сапуни My naturals
Богат избор

Предлагаме голямо разнообразие от продукти и услуги, подходящи за всеки вкус и желание

За твоята защита

Продуктите ни са приготвени с цел защита и подхранване на кожата ви

Защита за околната среда

Грижим се за вас и за природата. Продуктите ни не вредят на околната среда.

Помагаме!

Ние, работещите в Ателието, смятаме, че животът се върти и “всички сме в кюпа!”

Поради тази причина начинът ни на живот е ПОМАГАНЕТО!

Всеки един от нас участва в подпомагането на различни каузи – опазване на околната среда и водите, помощ за пчелни семейства, благотворителност и… Вдъхновение към околните също да се включат!

Много често не парадираме с това. Но по този начин Вие, нашите клиенти и приятели, не знаете че го правим! Затова и решихме – ще ви уведомяваме за начинанията ни в блог-секцията. И макар че сайтът ни е нов, ще се постараем да попълним страниците му и с тези наши мънички “подвизи”, за да ви вдъхновим!

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top