ОУ “Бачо Киро” – гр. Велико Търново

Работят с нашите материали…

Когато преди десетина години започвахме да работим и правехме първите си стъпки в изработването на натурални сапуни, дори и не предполагахме до къде ще стигнем… Малката ни работилничка се превърна в Арт център и средище за обучения и работилници. Много често клиенти ни споделят, че искат да работят точно с нас заради вдъхновението, “вълшебството” и ентусиазма, с които работим. Ей така – работим си, звъни телефона и отсреща се чува глас, който споделя всичко това с нас, поръчвайки за пореден път материали за своите творения.

Днес искам да открия една нова категория в блога – Вашите вдъхновения!

Започвам и с първите, които ще ви представя – Основно училище “Бачо Киро” – гр. Велико Търново.

По време на Ден на отворените врати на училището на 23.05.2023 година се проведоха различни занимания и работилници, които показват част от училищния живот. Всички гости имаха възможност да се включат в занимания по интереси. Част от работилничките беше и Работилница за изработване на глицеринов сапун с материалите на www.my-naturals.com.

Благодарим ви за интереса и желанието да творите с нашите материали! Ако трябваше да изберем, със сигурност щяхме да изберем ОУ “Бачо Киро”, гр. Велико Тръново за нашите деца!

Ето и линк към целият материал, поместен на сайта на училището http://www.bkiro.info/news.aspx?id=51454

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top