Истински Мед и Дипломиране Пчеларски университет 2022!

Пчеларски университет! Предстои дипломирането ми в Пчеларски университет 2022!

Искам да изкажа огромната си благодарност на екипа на Истински мед и Пчеларски университет 2022, както и на Вики, Сергей и г-н Михайлов – страхотни сте ❤ !

Първият восък, примесен с клей, който събрах

Какво научих? Както повечето знаем – любовта е по-силна от страха – изпитано! И това е най-важният урок, който трябва винаги да помним.

Обичах пчелите, но се страхувах от тях. Благодарение на това, че посещавах Пчеларски университет (и нямаше как да не уча) разбрах още повече неща за пчелите. Много от тях споделях с близки приятели, които бяха удивени от простички факти, които обаче няма как да знаем – например, че пчелите имат централна, периферна и вегетативна нервна система. Или че въздухът в кошера е по-чист от въздуха в операционна зала.

За човек, който никога не беше ходил толкова близо до пчели, въпреки желанието си да ги отглежда, Университета направи много!

моите билки
моите билки

Благодарение на добре организираните посещения и спокойният и уверен тон на нашият учител, г-н Михайлов, аз добих смелостта да държа пчелна пита в ръцете си!

Благодарение на многобройните въпроси, зададени от моите колеги към нашите учители, аз рабрах много!

И да – моите първи кошери ще бъдат брандирани с логото на Пчеларски университет, защото без тях нямаше да направя първата и най-голяма крачка!

Благодарение именно на Пчеларски университет направих Огромната за мен крачка – да сложа Мои кошери, за които да се грижа! И понеже все още съм много нова в това, реших да подкрепя истински пчелари, които се занимават с това от години и да Осиновя кошер по програмата @Осинови кошер!

Първото посещение – пушалката е запалена

Използвам пчелни продукти от години, за да обогатявам продуктите на Ателие “Красива”, но до сега винаги вземах от приятели пчелари, които имат биологичен пчелин в с. Орловци.

Тази година за денят на пчелите от Истински мед са организирали обещаваща програма в София, Южен Парк! Включително и дипломирането на завършващите Пчеларски университет 2022!Освен това, обаче, ще има много други забавления и работилнички, свързани с пчеличките ❤

Елате! Събота е, ще бъде прекрасно време! Доведете и децата си и им покажете малка частица от живота на пчеличките, без които сме загубени.

И очаквайте в следващите месеци моят Истински мед!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top