Летен сапун Диня

Летен сапун Диня се радва на толкова интерес, че дори не успях да пусна съставките му, преди да изчезне първата партида от него!

Хората, които го използваха, могат да споделят мнение или снимка на етикетчето за тези, които още не знаят какво точно съдържа. А ето и съдържанието на сапуна:

  1. Масло от авокадо, което ще балансира и подхрани кожата ви
  2. Кокосово масло, което освен че прави страхотни балончета и придава твърдост на сапуна, също подхранва и балансира кожата
  3. Сертифицирано палмово масло за допълнителна твърдост на сапуна и заради полезните му свойства, а именно: високото съдържание на коензим Q10, бета-каротин, витамините А и Е. Въпреки полезните вещества в него, Натурални сапуну Красива ограничава употребата на палмово масло.*
  4. Зехтин – омекотява и подхранва кожата
  5. Алое масло – насладете се на всички ползи от невероятното растение
  6. Конопено масло – успокоява, хидратира

Добавки: спирулина, маково семе, минерален оцветител, ароматно масло Диня

Под линия: *При факта, че палмовото масло е най-широко разпространената растителна мазнина в света и се използва колкото за производство на козметика, толкова и за производство на хранителни продукти, добивът на маслото се увеличава постепенно, а това води да нарушаване на баланса в природата. Сигурно повечето от вас вече знаят, че за да се направи място за палмовите дървета, ежегодно се изсичат огромни площи тропически дъждовни гори, нарушава се екосистемата на милиони акри земя.

Натурални сапуни Красива няма за цел да нарушава и без това нарушената екосистема на планетата. Поради тази причина употребата на палмовото масло, което използвам, е сведено до минимум, като при необходимост използваме само и единствено сертифицирано палмово масло, добито от възобновяеми източници.

Море, Пъпеш, Диня, Кафе

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top