Свещи от чист пчелен восък

Защо свещ от пчелен восък?
Пчелният восък има свойството да пречиства въздуха в стаята. При горенето той произвежда отрицателни йони, които се свързват с праховите частици, правят ги „тежки“ и ги свалят на земята.
При горенето на свещ от пчелен восък неусетно дишането става по-лесно, заради пречистеният въздух, а и пчелният восък е уникален по своята същност и би помогнал на хора с астматични заболявания и затруднения в дишането да се почувстват по-добре.
Освен това, горенето на такава свещ придава един особен уют, далеч по-приказен от горенето на свещ от парафин, колкото и ароматна да е тя.
Човешкото тяло усеща на подсъзнателно ниво, че изкуствено получените аромати, колкото и да са хубави, са все пак изкуствени.
Времето на горене на такава свещ е около 15 часа, т.е. можете да я ползвате в продължение на няколко вечери.
Цветя: диаметър 4 см, височина 7 см
А можете да използвате и свещ за една вечер. Тя се прави без да се отлива в калъпче. Гори чисто и без остатък, изцяло естествена е, както всичко, което изработваме, и привлича с естествената си красота и същевременно може да бъде непретенциозна. На сайта имаме комплект за изработване на такива свещи.
свещ с панделка
Понякога само една панделка, вързана в основата добавя такъв стил, че можете да я използвате за подарък, когато отивате на гости, например. Изработването на този вид свещи също е много приятно. Но ако нямате възможност да изработите сами такава свещ, а искате да я имате, можете да си поръчате готова свещ от нас или да си поръчате 10 бр неукрасени свещи. На част от тях можете да вържете панделка и да ги използвате за различни поводи.
#krasivasoaps
#krasiva_soaps
#Beeswax
#BeeswaxCandle

0 thoughts on “Свещи от чист пчелен восък”

  1. Pingback: Работилничка „Свещи“ – Ръчно правени натурални сапуни Красива

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top