Как да си направим натурален балсам за устни?

Натурален балсам за устни е нещо много необходимо, аз бих казала “особено през зимата”, но всъщност – през всеки сезон.

През целият ми живот устните ми все са били напукани и в един момент се замислих дали не мога да си направя сама балсам за устни. Мога, разбира се!

В началото си мислех, че много от продуктите, които сега правя, са възможни за правене само в големите фабрики, в които се изработва козметика. С всяко следващо обучение обаче, научавах по нещо ново. Постепенно придобих известна увереност, че мога да правя и други продукти, освен сапуните. А балсамът заз устни се оказа една от най-лесните формули!

балсам за устни с козметичен оцветител

Откакто правя сапун, имам достъп до много базови масла и восъци, които са основни съставки за изработване на натурален балсам за устни. А откакто задълбочих знанията си за билките, разбрах и как мога да оцветявам балсамчето по естествен начин.

Балсами за устни, оцветени с билки

На нашият сайт имаме специален комплект за балсам за устни, който съдържа примерна рецепта и точно претеглени съставки. Вие трябва само да ги хомогенизирате и налеете в предоставените тубички. Очаквайте скоро и нашите нови комплекти за изработване на балсам за устни – очаквайте Балсам за устни с конопено масло и Естествено червен балсам за устни.

Винаги можете да модифицирате рецептата според вашите налични масла и предпочитания. Така че Творете!

Ъпдейт: Преди няколко дни пуснах и начина на работа с нашият Комплект за създаване на балсам за устни. Ето и клипчето

1 thought on “Как да си направим натурален балсам за устни?”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top