Бомбички и соли за вана

Защо да използваме бомбички за вана? Бомбичките за вана са уникален продукт, който едновременно релаксира тялото, подхранва кожата и има елемент на забавление – докато се разтварят във ваната, те шуптят и се газират, но едновременно с това отдават своя етерично-маслен аромат и насищат водата с подхранващи и заглаждащи кожата съставки като масла, соли и глина, които я правят естествено кадифена.

Всичко това действа изключително приятно – кожата става гладка и мека докато вие си стоите във ваната, натрупаните токсини се извличат, а кожата и всичко наоколо е приятно ароматизирано.

Какво трябва да направите? Просто се отпускате във ваната – те свършват всичко останало. Убедете се сами!

Детските бомбички за вана са дори още по-забавни! Докато се разтварят във водата, от вътре се показва малка играчка, с която децата могат да си играят във ваната.

Предупреждение: винаги наблюдавайте вашите деца, докато те са във водата! Никога не ги оставяйте сами!

При излизане от ваната внимавайте да не се подхлъзнете, тъй като водата и повърхността на ваната стават леко хлъзгави, благодарение на базовите масла, които подхранват кожата.

И последно – много от нас нямат вана, но бомбичките могат да се изолзват и в легенче за крака. Извличат токсините и омекотяват невероятно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
Scroll to Top